0
Not a bug

App analytics won't load

Michael Isaacman 4 years ago • updated by iDashboard 4 years ago 2
Click in app
Click website name
Analytics wheel spins says it's downloading but can't.

Answer

Answer
Not a bug
Hi Michael,

Thank you for contacting us.

Can you describe the issue a bit more in detail answering the following questions:
-Login (username/Password) works correctly? (no error?)
-Are you using the Default Login or Google oAuth 2.0 (link at the bottom of Login screen)
-Do the Accounts (first Screen) load properly? (Your account names should be visible on the first Screen)
-Do the Profiles (second Screen) load properly? (Your Profile Names should be visible on the second Screen)
-Does the Spinning wheel appear on the Dashboard Screen, or on the login, account or profile Screen? (maybe you could attach a screenshot?)

Thanks
Under review
Hi Michael,

Thank you for contacting us.

Can you describe the issue a bit more in detail answering the following questions:
-Login (username/Password) works correctly? (no error?)
-Are you using the Default Login or Google oAuth 2.0 (link at the bottom of Login screen)
-Do the Accounts (first Screen) load properly? (Your account names should be visible on the first Screen)
-Do the Profiles (second Screen) load properly? (Your Profile Names should be visible on the second Screen)
-Does the Spinning wheel appear on the Dashboard Screen, or on the login, account or profile Screen? (maybe you could attach a screenshot?)

Thanks
Hi Michael,

Any news on this? We would otherwise Close this issue as we can't reproduce it.

Best regards
As we can't reproduce this issue and have no further feedback, this issue will be closed.
Answer
Not a bug
Hi Michael,

Thank you for contacting us.

Can you describe the issue a bit more in detail answering the following questions:
-Login (username/Password) works correctly? (no error?)
-Are you using the Default Login or Google oAuth 2.0 (link at the bottom of Login screen)
-Do the Accounts (first Screen) load properly? (Your account names should be visible on the first Screen)
-Do the Profiles (second Screen) load properly? (Your Profile Names should be visible on the second Screen)
-Does the Spinning wheel appear on the Dashboard Screen, or on the login, account or profile Screen? (maybe you could attach a screenshot?)

Thanks